Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema corp Aura Oil Absolute, 300ml, T-LAB

Beneficii:Apa de floare de Camelie si piatra semipretioasa de jasp - apa purificata infuzata cu extract din floare de Camelie si piatra semipretioasa de jasper are proprietati excelente de hidratare; lasa pielea proaspata si asigura PH neutru. Uleiul de avocado organic hidrateaza eficient, se absoarbe repede in piele, lasand-o fina la atingere. Reduce inflamatia si imbunatateste functia epidermei. Uleiul de inca-inchi hidrateaza pielea uscata. Limiteaza dezhidratarea, ajuta la normalizarea productiei de sebuum a pielii si reface bariera de lipide a pielii. Ingrediente:Aqua*, Glycerin**, Coco-Caprylate**, Caprylic/Capric Triglyceride**, Cetearyl Alcohol**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil***, Glyceryl Stearate SE**, Cetearyl Olivate**, Sorbitan Olivate**, Camellia Japonica (Camellia) Flower Extract***, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract***, Persea Gratissima (Avocado) Oil***, Plukenetia Volubilis (Inca Inchi) Seed Oil***, Panthenol, Tocopherol (Vitamin E)**, Propanediol**, Fragrance, Xanthan Gum**, Lactic Acid**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene.Mod de utilizare:Se intinde pe toata suprafata corpului, fetei, mainilor. Se absoarbe repede. Crema de zi si de noapte.

Acest produs Crema corp Aura Oil Absolute, 300ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

117.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata anti-imperfectiuni ten gras cu tendinta acneica SPF 30 Effaclar Duo+, 40ml, La Roche-Posay
Pachet Menstrofit 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina
Ulei de curatare XeraCalm Defi A.D., 400ml, Avene
Ceai respiratie profunda, 17 plicuri, Yogi Tea
Apa de toaleta pentru barbati Original, 100ml, STR8
Rame ochelari de vedere dama Versace VE3343 5429
Dr. Max Drajeuri ghimbir + miere, 24 drajeuri
Rame ochelari de vedere dama vupoint MW0024 C4
Detergent de rufe fara miros, 1478ml, Ecos
chevron-right-circle