Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de curatare pentru ten gras si acneic Just Bee Clear, 200 ml, Apivita

Propolis Patentat AmC s-a dovedit prin studii clinice in vitro că are o potență de inhibare a biofilmului C. Acnes similară cu cea a antibioticului de referință pentru tratarea acneei, ajutând totodată la prevenție și asigurând integritatea microbiomului.Beneficii Gel de curatare pentru ten gras si acneic Just Bee Clear, Apivita:Ingredientele sale active sunt:- acid salicilic din plante, care este la fel de eficient precum cel sintetic, dar fără potențialele efecte adverse ale acestuia, accelerează reînnoirea celulară, ajută la eliminarea impurităților din pori, reduce excesul de sebum și purifică pielea;- 1% prebiotice ce previn iritația și restabilesc sănătatea microbiomului pielii.PRODUS TESTAT DERMATOLOGICNON COMEDOGECICPOTRIVIT PENTRU PIELEA SENSIBILĂIngrediente:Aqua/Water/Eau**, Aqua/Water/Eau, Decyl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sorbitol, Sodium Chloride, Gluconolactone, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Propolis Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Chondrus Crispus Powder/Carrageenan, Polyacrylate Crosspolymer-6, Inulin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydroxyacetophenone, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Sodium Glycolate, Propanediol, Allantoin, Sodium Gluconate, Citric Acid, Fructose, Ethylhexylglycerin, Parfum/Fragrance, Coumarin.*Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique**Rosa Canina Fruit* Aqueous Infusion=Wild Rose Infusion/Infusion de rose sauvageMod de utilizare:Se aplică dimineața și seara pe pielea umedă, cu mișcări circulare până formează o spumă, care apoi se clatește din abundență cu apă. Potrivit pentru curățarea tenului, gâtului și spatelui.

Acest produs Gel de curatare pentru ten gras si acneic Just Bee Clear, 200 ml, Apivita din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Niavis Vitamina E, 10ml
Vopsea de par fara amoniac 66.07 Chocolate Brown, 150g, Biomagic
Pachet Crema reparatoare si izolatoare pentru maini, 50 ml + 50 ml, Uriage
HOFIGAL Redigest, 30 comprimate
Sampon bio pentru par vopsit si deteriorat, 200ml, La Saponaria
MAVALA 091089 LAC DE UNGHI NAIROBI 5 ML
PACHET ZDROVIT BILOMAG FORTE CIRCULATIE 90 CAPSULE + 30 CAPSULE
Coughend sirop fara zahar, 100 ml, Ayurmed
Alinan Imunotus Iedera sirop 150 ml
chevron-right-circle