Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire piele si par
  6. /
  7. Spray pentru descurcarea parului...

Spray pentru descurcarea parului Mini Bees Gentle Kids, 150 ml, Apivita

Beneficii Spray pentru descurcarea parului Mini Bees Gentle Kids, Apivita:98% ingrediente naturaleDescurcă părul - chiar și pentru părul creț sau fin datorită prebioticelor și mierii de cimbruHidratează părul cu ajutorul extractului de aloeLasă părul strălucitor cu ulei de măsline și miereUșor de utilizatPotrivit pentru copii cu vârsta peste 2 aniTESTAT DERMATOLOGIC         FORMULAT FĂRĂ GLUTENHIPOALERGENIC             TESTAT DE PEDIATRIIngrediente:Aqua/Water/Eau**, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glycerin, Isoamyl Laurate, Inulin ,Aqua/Water/Eau, C14-22 Alcohols, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*,Mel/Honey/Miel, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf* Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Vaccinium Myrtillus Fruit* Extract, Levulinic Acid, C12-20 Alkyl Glucoside, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arginine, Sodium Levulinate, Aspartic Acid, Sodium Gluconate, Fructose, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Lactic Acid, Urea, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Sorbic Acid, Parfum/Fragrance. Mod de utilizare:Pulverizează pe părul umed și uscat și apoi coafează. Nu se clătește. A se evita contactul cu ochii.Doar pentru uz extern.    

Acest produs Spray pentru descurcarea parului Mini Bees Gentle Kids, 150 ml, Apivita din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Arganicare Balsam fara clatire cu Colagen, 400 ml
Moraz Dry Hands – Crema de maini
Lotiune cu Vitamina C + Bifida, 120ml, Mary and May
Miramile miere si lamaie, 12 tablete, Valentis
Ochelari de soare dama Tommy Hilfiger TH 1884/S 807 9O
IT'S SKIN The Fresh Masca de fata nutritiva cu extract de afine, 20 g
Vopsea de par permanenta Hempstyle Nr. 8.8, 110ml, Loncolor
BioSunLine Cordiceps Plus, 30 comprimate
Gel balsam de urs
chevron-right-circle