Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Serum pentru ten
  6. /
  7. Ser booster anti-imperfectiuni Hyseac,...

Ser booster anti-imperfectiuni Hyseac, 40 ml, Uriage

Beneficii Uriage HYSEAC Ser Booster anti-imperfectiuni:Principalele ingrediente active 5.8 % AHA pur (acid glicolic, lactic, malic) permite o penetrare mai ușoară și mai rapidă în piele, într-o formulă cu pH 4 (mediu acid) pentru o eficacitate mai mare:Rafinează textura pieliiUniformizeazăCurăță porii în profunzimeZinc pentru acțiune purificatoare și antibacteriană.Tehnologia exclusivă "anti-stres" reduce acneea hormonală datorită a 2 ingrediente active:•NEUROBIOX TM: promovează reînnoirea celulară pentru a limita oxidarea din cauze hormonale - netezește și rafinează textura pielii pentru a: - Reduce dimensiunea porilor-  Reda luminozitatea-  Uniformiza textura pielii-  Reduce liniile fine•ENDO REGUL PATENT: limitează proliferarea C. acnes (efect asupra microbiofilmului). Testat dermatologic.Ingrediente:AQUA (WATER, EAU) ALCOHOL DENAT., POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, 1,2-HEXANEDIOL DIGLYCERIN, GLYCOLIC ACID MALIC ACID LACTIC ACID PROPANEDIOL SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE) PHYTOSPHINGOSINE, PENTYLENE GLYCOL, ZINC LACTATE ASIATICOSIDE, SCLEROTIUM GUM, ALGIN ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT INFLATA ROOT EXTRACT RHAMNOSE GLYCYRRHIZA GLUCOSE, GLUCURONIC ACID.Mod de utilizare:Aplicați dimineața și/sau seara pe pielea curată și uscată, singur sau în combinație cu Hyseac 3-regul+.

Acest produs Ser booster anti-imperfectiuni Hyseac, 40 ml, Uriage din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

115.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GNC Vitamina D3 1000 180 tablete
NEOMAGNI STRESS 50 COMPRIMATE FILMATE + NEOMAGNI FORTE 30 COMPRIMATE CADOU
Sampon cu apa de trandafiri, 360ml, Wash&Go
Ducray Kelual DS Gel spumant pentru pielea iritata cu roseata, 200ml
Perie de par rotunda din lemn si cauciuc, 19 mm, 1 bucata, Parsa
Deodorant Antiperspirant Fresh, 150ml, Gerovital
Corset abdominal L, 1 bucata, MedTextile
LOVI Dynamic, Tetina silicon, Cu flux mediu, +6 luni, 2 bucati
Biscuiti pufosi fara gluten din ovaz cu cocos si ciocolata, 160g, Nairn's
chevron-right-circle