Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Candisept A23 30 capsule moi

Proprietăți: - anticandidozic puternic, - contribuie la apărarea organismului împotriva agenţilor externi, - antiseptic. Compozitie: - ulei gras de floarea soarelui 175 mg; - ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum) 168 mg; - ulei esenţial de lemongrass (Cymbopogoni citrați aetheroleum) 3,5 mg; - ulei esenţial de tea tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum) 3,5 mg. Mod de administrare: Se administrează câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, timp de 15 zile, de preferință la o oră după masă, sau între mese. La nevoie se poate repeta cura după o pauză de 2 săptămâni. Precauții: Nu se recomandă în caz de ulcer gastroduodenal şi gastriță acută, la copii sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia. Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

Acest produs Fares Candisept A23 30 capsule moi din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SONNENTOR CEAI ECO FRUCTE CATINA 18PLICURI
Omega 3 6 7 9, 125ml, Marnys
Vitamax 15 capsule
Crema calmanta concentrata pentru psoriazis Xemose Pso, 150ml, Uriage
SOLARIS Fulgi de cocos,100g
Ginkana Ginkgo 50 +, 30 comprimate, Alevia
Sapun-crema pentru maini cu tendinta atopica Cicatopy, 300ml, Dermedic
Unguent pentru ingrijirea tatuajelor Bepanthen Tattoo, 50g, Bayer
Ser roll-on pentru ochi cu secretie de melc, 15ml, Puca Pure&Care
chevron-right-circle