Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Set Royal Detox Duo Sampon si Masca, 600 ml, T-LAB

Beneficii:Apa de orhidee Onyx - apa purificata infuzata cu extract de orhidee organica. Ritualul SPA cu apa de orhidee Onyx ii confera pielii prospetime.Extract de moringa organica - are un puternic efect antioxidant si detoxifiant. Protejeaza impotriva poluarii, a razelor UVA/UVB si impotriva agentilor externi.Colagenina aurie este o peptida activa de colagen revolutionara care combina luxul aurului de 24 de carate cu eficienta peptidelor. Are efect anti-incretire a parului si ii confera o stralucire incredibila.Setul contine:- T-lab Royal Detox Sampon - 300 ml - conceput pentru a curăța scalpul și părul pentru o netezire imperială și o detoxifiere absolută.Mod de utilizare: se aplică pe părul și scalpul umed, se masează ușor pana face spuma și pe lungimi, se clătește bine, se repetă dacă este necesar.- T-lab Royal Detox Tratament - 300 ml - conceput pentru a detoxifica și pentru a proteja împotriva poluării mediului.Mod de utilizare: se aplică pe părul spălat în prealabil cu șamponul și tamponat cu prosopul. A se lăsa să acționeze 3-5 minute, a se clăti bine.Produse cu 99% ingrediente natural derivate. Testate dermatologic. Produse vegane. Parfum hipoalergenic (Black Orchid). Uz profesional.

Acest produs Set Royal Detox Duo Sampon si Masca, 600 ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

217.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lac de unghii Hybrid Fusion H3, 10.5ml, Andreia Professional
Demachiant micelar Mega Mushroom, 200ml, Origins
Ceai mai drag pentru copii cu Vitamina C, 20 plicuri, Fares
Viscalgic, 120 capsule, Novatex
Sampon cu ulei de rodie presat la rece, 385ml, Nature Box
Tus de ochi lichid Celebrities Black, 3ml, Eveline Cosmetics
Termos pentru mancare pentru +6 luni Albastru/Gri, 335ml, Bbox
Berocca Performance, 15 comprimate efervescente, Bayer
Triumf Veselă Lavandă 500 Ml
chevron-right-circle