Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Set Coco Therapy Duo Sampon si Masca, 600ml, T-LAB

Beneficii:Apa de sofran si ametist - apa purificata infuzata cu extract de sofran organic si particule de ametist. Ritualul SPA cu apa de sofran si particule de ametist revitalizeaza scalpul si tntareste parul. Proteina vegetala umple suprafetele deteriorate din interior, reconstruieste structura interna a parului, conferind textura si grosime firului de par.Uleiul de par din nuca de cocos organica - inlocuieste pierderea uleiurilor scalpului in urma proceselor chimice si previne o posibila deteriorare viitoare a parului. Ajuta la mentinerea PH-ului natural al scalpului, PH care in schimb minimalizeaza matreata si ajuta la mentionerea sanatoasa a foliculilor de par.Setul contine:- T-lab Coco Therapy Duo Sampon - 300 ml - conceput pentru a curata, a reconstrui firul de par, a preveni ruperea acestuia si a restabili sanatatea scalpului.Mod de utilizare: se aplica pe parul si scalpul umed; se maseaza usor pe par pana face spuma si pe lungimi, se clateste bine, se repeta daca este necesar.- T-lab Coco Therapy Duo Masca - 300 ml - conceput pentru a hrani, a reconstrui firul de par, a preveni ruperea acestuia si a restabili sanatatea scalpului.Mod de utilizare:A se aplica pe parul si scalpul samponat in prealabil si tamponat cu prosopul. Se maseaza pe scalp, lungimia si varfuri. A se lasa 3-5 minute, pentru rezultate optime 5-15 minute. A se clati bine.Produse cu 99% ingrediente natural derivate. Testate derrmatologic. Produse vegane. Parfum hipoalergenic (Creamy Patchouli). Uz profesional. 

Acest produs Set Coco Therapy Duo Sampon si Masca, 600ml, T-LAB din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

227.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa termala micelara pentru ten cu ten gras, 250 ml, Uriage
Crema nutritiva de noapte Q4U, 50ml, Tis Farmaceutic
Extract din muguri de dud negru, 50ml, PlantExtrakt
Ceai Bio Fara Stres, 18 plicuri, Sonnentor
Klorane Sampon uscat nuantator cu extract de urzica, 150ml
AftiBlock Spray oral x 20ml, Zdrovit
Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate si umeri, 100ml, Zdrovit
Ceai Rinostop, 50g, Steaua Divina
BIOCLIN BIO-COLOR Sampon post colorare pentru par vopsit, 200 ml
chevron-right-circle