Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Faina integrala de grau spelta bio, 1kg, Pronat

Reteta pentru paine integrala din grau spelta:500 gr de faina de grau spelta se amesteca cu 11 gr sare de Hymalaia.8,5 gr de drojdie se amesteca cu 330 ml apa calduta, apoi se toarna peste faina amestecata cu sare.Se mai adauga 5 linguri de ulei de masline presat la rece.Se alege programul de copt ”integral”, de la automatul de paine.Dupa preferinta se poate adauga cca 30 gr de seminte diverse (fl soarealui, dovleac, in, susan, canepa decorticata, etc).

Acest produs Faina integrala de grau spelta bio, 1kg, Pronat din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion pentru ochi Kajal 25 - Feel the Mari-Time, 1g, Essence
Biscuiti digestivi cu fulgi de ovaz si ciocolata neagra, 265g, Gullon
Musli bogat in proteine, 350g, Lizi's Granola
Secom Jarro-Dophilus + FOS x 30 cps
Masca tip servetel pentru hranire si luminozitate cu avocado, 25ml, Look At Me
Colgate Total Original pasta de dinti, 100 ml
L'Erbolario Ser Revitalizant 24 K Aur si Vitamina C, 30ml
Gel de dus pentru piele sensibila, 500ml, La Maison Espagnole
Serum tratament pentru par deterioarat Penetraitt Overnight Repairing, 95ml, Sebastian Professional
chevron-right-circle