Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Orez rosu Bio, 250 g, Pronat

Beneficii Orez rosu Bio, Pronat:Antioxidanti naturali: Acesti compusi puternici ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi, prevenind imbatranirea prematura si diverse boli;Vitamine esentiale: Orezul rosu este o sursa bogata de vitamina B6 si vitamina E, care sprijina sanatatea generala;Minerale benefice: Magneziu, fier, mangan si zinc sunt doar cateva dintre mineralele esentiale pe care le puteti obtine consumand orez rosu.Cum sa gatesti orezul rosuGust: Orezul rosu are un gust usor dulceag, potrivindu-se perfect in diverse preparate, fie ca sunt salate, sau preparate calde cu pui sau peste.Mod de fierbere: Pentru a gati orezul rosu, folositi un raport de 1:4, adica 100g de orez la 400 ml de apa. Gatiti pana cand orezul devine moale si apa este complet absorbita.Adaugati un plus de nutrienti si culoare mesei dvs. incluzand orezul rosu in dieta zilnica. Cu beneficiile sale de sanatate si gustul sau distinctiv, este un aliment pe care nu veti dori sa il omiteti!Ingrediente:Orez rosu din culturi certificate ecologic.Precautii:Poate contine urme de cereale (gluten), soia, nuci (alune, arahide, migdale, etc.) sau seminte de susan din procesul de prelucrare.PastrarePentru a mentine prospetimea si calitatea orezului rosu, acesta trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros, de preferat intr-un borcan ermetic sau intr-o punga sigilata.

Acest produs Orez rosu Bio, 250 g, Pronat din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de maini 10% glicerina vegetala piele foarte uscata Ceramide Protect, 100ml, Mixa
KLORANE SAMPON CU EXTRACT DE URZICA 200ML
RESVITALE BEAUTY 3 COLAGEN + KERATINA + ELASTINA 90 CAPSULE
MASK GEL 30ML
Scutece Extra Care Nr.2, 3-6kg, 58 bucati, Huggies
BIODERMA ABCDERM H2O APA MICELARA CU POMPITA 1L
SOLARIS MIGDALE CRUDE 150G
Plasture hipoalergen pe suport de matase cu margini zimtate, 5cmx9.2m, Omnisilk
Serenesi Forte, 60 tablete, Esi Spa
chevron-right-circle