Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gris din grau integral veritabil Bio, 600g, Pronat

Beneficii Gris din grau integral veritabil Bio, Pronat:Contine antioxidanti, ce ne protejeaza celulele de actiunea negativa a radicalilor liberi;Are un continut ridicat de fibre, ce faciliteaza tranzitul intestinal si previne constipatia;Ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare;Protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature, cu ajutorul antioxidantilor;Ajuta la prevenirea cancerului, in special cel de colon cu ajutorul fibrelor;Contine octacosanol ( nutrient) benefic in regimurile de slabire, deoarece ajuta la imbunatatirea reflexelor corpului;Ajuta la imbunatatirea proceselor de utilizare a oxigenului de catre organism;Creste abilitatea corpului de a face fata stresului;Ajuta la echilibrarea metabolismului;Protejeaza muschii, sangele, plamanii si ochii;Ajuta la prevenirea cheagurilor de sange si contribuie la intarirea sistemului imunitar;Contine acid folic, ce ajuta la scaderea nivelului de hemocisteina, astfel prevenindu-se deteriorarea arterelor;Vitamina b din grau ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa;Ingrediente:Gris integral din grau* (*din culturi certificate ecologic).Mod de utilizare:Se poate utiliza pentru gris cu lapte, budici, papanasi, galuste cu prune, prajituri si patiserii sau ca ingredient pentru supe.

Acest produs Gris din grau integral veritabil Bio, 600g, Pronat din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

N-Acetyl L-Carnitine 550mg, 60 capsule, Zenyth
Tahini din susan alb integral, 250g, Youbio
Pasta de dinti Homeopathy Care, 75ml, Unident
Tetina Natural Response, 0 luni+, SCY961/02, 2 bucati, Philips Avent
Mascara The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl, 10ml, Essence
Vichy Purete Thermale spuma de curatare 150 ml
YK Ginseng + Royal Jelly 476 mg, 30 caps
Miere de Manuka MGO 250+, 500g, Manuka Health
Cana cu cioc de silicon pentru +3 ani Roz, 600ml, Bbox
chevron-right-circle