Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Paste
  6. /
  7. Taitei subtiri din orez...

Taitei subtiri din orez pentru wok, 250 g, Vermicelli

Ingrediente: Orez 95%, amidon de tapioca.Mod de preparare:Înmuiați tăițeii din orez 3 minute în apă fierbinte (900C), apoi scurgeți apa.Clătiți tăițeii cu apă rece, apoi scurgeți.Serviți ca garnitură sau prăjiți în wok.Sugestie de preparare (rețetă):Ingrediente:250g de tăiței din orez2 linguri de ulei250g carne de pui feliat1 lingură sos de chili1 lingură sos de pește1 linguriță de sare2 linguri sos de soia1 lingură zahăr brun250g de mazăre finăPreparare:Preparați tăițeii din orez conform cu instrucțiunile de pe etichetă. Încălziți uleiul într-o tigaie. Se adaugă usturoiul și se rumenește ușor. Adăugați sosul de pește și sarea, mazărea și puiul și gătiți, amestecând, până când puiul este fiert. Adăugați sosul de soia, sosul de chili și zahărul brun și amestecați până când zahărul brun se dizolvă. Adăugați tăițeii bine scurși și gătiți, amestecând încă puțin.Conținut net : 250gA se păstra la loc uscat.Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.Produs în: Tailanda

Acest produs Taitei subtiri din orez pentru wok, 250 g, Vermicelli din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de Somon MAR-IN-OIL cu Omega 3 + Vitamina E, 60 capsule, Marnys
Supliment alimentar pentru afectiunile prostatei Prosta Repair Plus, 30 capsule, Sprint Pharma
Conditionator Hidratare, Reconstructie Avansata si efect Anti-Frizz, 250ml, Natulique
Pachet Promo 1+1 Gratuit Cremă Cc Mediu Matifiantă Microbiom Protect
High Impact Volume Mascara, 10ml, Clinique
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 6/75, 60ml, Londa Professional
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi NSV6152 C3
Crema de fata mini Wonder Releaf Centella Cream Unscented, 15ml, Purito
Extract din mladite de IARBA NEAGRA, 50 ml
chevron-right-circle