Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Paste
  6. /
  7. Taitei subtiri din fasole...

Taitei subtiri din fasole mung, 200g, Vermicelli

Ingrediente Taitei subtiri din fasole mung, Vermicelli:Amidon din mazare, amidon din fasole mung 30%.Mod de preparare:Hidratati taiteii in apa fierbinte (90°C) timp de 3-5 min. si strecurati. Serviti in supe, salate etc.Reteta Salata cu taitei din fasole mungIngrediente necesare: 115 g de taitei din fasole mung.115 grame sunca115 grame piept de pui2 oua115 grame castravetio felie de lamaie1 mar1 paraMod de prepararePuneti taiteii de fasole mung in apa fierbinte si strecurati. Puneti taiteii pe o farfurie. Condimentati pieptul de pui cu sare si condimente, stropiti cu putin vin si gatiti intr-o tigaie wok. Pregatiti ouale omleta. Taiati toate ingredientele feliute si presarati peste taitetii de fasole mung.Puteti inlocui pieptul de pui cu creveti.

Acest produs Taitei subtiri din fasole mung, 200g, Vermicelli din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Colinerv 30 capsule Sifi
Apa de gura Corsodyl, 300ml, GSK
Periuta de dinti cu capac de protectie Cool & Fresh Medium, 1 bucata, Trisa
Osteocare efervescent, 20 comprimate, Vitabiotics
Pestisori gumati cu Omega 3 si aroma de lamai si portocale, 36 jeleuri, Moller's
Masca servetel bambus si carbune, Blingpop
Ceai colici Baby, 50g, Vedda
Imunorezistan Forte, 50ml, PlantExtrakt
Set bureti hemostatici, 20 bucati, Smi-Spon
chevron-right-circle