Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. StrepImuno cu Cireșe Mentă...

StrepImuno cu Cireșe Mentă si Coacăze 24 pastile de supt Reckitt Benckiser

Beneficii: - conțin Vitamina C și Zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, - efect efect antibacterian, - efec antiviral, - efect calmant, - efect antiinflamator, - efect decongestionant, - oferă o senzație de calmare și lubrifiază gâtul datorită acțiunii emoliente. Compozitie: - Vitamina C (acid ascorbic); - Zinc (sub formă de sulfat de zinc); - menta; - coacaze. Nu contine zahar. Fara coloranti artificiali. Fara conservanti adaugati. Mod de administrare: A se consuma minim 2 pastile pe zi. Pastilele se ţin în cavitatea bucalǎ pânǎ la dizolvare, nu se mestecǎ şi nici nu se înghit întregi. Copii între 6 și 11 ani: până la 8 pastile pe zi. Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani: se pot administra până la 12 pastile pe zi.

Acest produs StrepImuno cu Cireșe Mentă si Coacăze 24 pastile de supt Reckitt Benckiser din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alge de mare uscate, 40g, Pronat
Jucarie pentru dentitie din silicon model dino albastru, 1 bucata, Coccorito
APTAMIL AR LAPTE PRAF 300G
Mascara Lash Sensational Luscious Very Black, 9.5ml, Maybelline
Caju fara gluten, 200g, Republica Bio
Faina de hrisca, 500g, SanoVita
Ulei uscat protector SPF50 Sun, 150ml, Lirene
Baby Nova Suzete simetrice fara inel, decorate, 0-6 luni, 2 bucati
Eludril Classic Apa de gura 2x200 ml Pachet Promotional
chevron-right-circle