Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sistem nervos si memorie
  4. /
  5. Memory Plus 20 fiole...

Memory Plus 20 fiole Marnys

Proprietati: - contribuie la mentinerea performantelor mentale si a functiei cognitive; - contribuie la imbunatatirea memoriei si la funcționarea normală a sistemului nervos; - util in starile de oboseala; - contribuie la cresterea energiei; - contribuie la sustinerea funcțiilor neuronale și la protejarea structurii neuronilor; - combate stările depresive și anxietatea; - are un efect puternic antioxidant; - avand Ginkgo Biloba in compoziție contribuie la stimularea circulației sangvine si periferice. Mod de administrare: 1 fiolă pe zi, pe stomacul gol, diluată într-un pahar cu suc, pentru o perioada de 6-8 saptamani. Se agită înainte de utilizare. Compozitie: - fosfatidilserină IP-20: 100 mg, - ginkgo Biloba: 90 mg , - vitamina B3: 9 mg, - vitamina B5: 3 mg, - vitamina B6: 1 mg, - vitamina B2: 0.8 mg, - vitamina B1: 0.7 mg.

Acest produs Memory Plus 20 fiole Marnys din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

110.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GOLD NUTRITION ULTRAMAX COLLAGEN 30 pl
Crema hidratanta fata si corp certificata Bio, 150ml, Mustela
CITRONAC KD 20PLICURI
Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1531 3529
Corector cu formula lejera si iluminatoare True Match 4N Beige, 6.8g, L'Oreal Paris
Masca tip wash-off cu extract de centella asiatica si arbore de ceai, 125g, Mary and May
L'Erbolario Stick de buze cu ulei de masline & arbore de ceai 141, 4,5ml
Yotuel DENT pasta de dinti all in one snowmint, 75 ml
BioPure Max Omega3 1250mg, 30 capsule, Agetis
chevron-right-circle