Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Jeleuri Gumate Ashwagandha 60 jeleuri Badagoom

Propietati: - susținerea optimă a stării de bine; - sprijinirea capacității mintale; - menținerea nivelului de energie; - proprietăți adaptogene; - contin doar ingrediente si arome naturale; - produs vegan, fara zahar, gluten, fara conservanti sau alti aditivi artificiali; Compozitie: Indulcitori (sirop de maltitol, sorbitol); apa; pulbere din radacini de Ashwagandha (withania somnifera); agent gelatinizant (pectina); colorant (pulbere din spirulina); acidifiant (acid citric); potentiator de aroma (amestec din fructe de padure); agent de ingrosare (ceara carnauba); agent de glazurare (ulei de floarea-soarelui). Mod de administrare: Doza zilnica recomandata este de 2 jeleuri gumate. Precautii: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Jeleuri Gumate Ashwagandha 60 jeleuri Badagoom din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alevia Dodino Sirop Vermilin, 150ml
Spray de corp Velvet Jasmine, 250ml, Equivalenza
Sapun hidratant cu unt de shea Karite, 150g, Bottega Verde
Vitamina C Ascorbat de Calciu 550 mg, 120 capsule
Jucarie din lemn pentru stivuire - hambar Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
REVALID ANTIAGING FLUID 100ML
Alevia Dodino Sirop Atusin cu miere, 150ml
Cotiera 2buc/cutie XL
Rame ochelari de vedere copii Puma PJ0068O 004
chevron-right-circle