Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Jeleuri Gumate Multivitamin Omega...

Jeleuri Gumate Multivitamin Omega 3 60 jeleuri Badagoom

Propietati: - sistem imunitar fortificat: vitamina C, Vitamina D3 si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar; - energie si vitalitate: niacina, acidul pantotenic si vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii si extenuarii; - biotina si zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii si parului; - vitamina A sustine mentinerea vederii normale si sanatatea pielii; - omega 3, obtinuta din ulei de in vegan, este cunoscuta pentru mentinerea sanatatii inimii; - fara zahar, cu gust delicios de capsune; - vegane, fara conservanti sau aditivi artificiali. Compozitie: Indulcitori (sirop de maltitol, sorbitol); apa; agent gelatinizant (pectina); omega 3 (vegan din ulei de in); colorant (beta-caroten); acidifiant (acid citric); aroma naturala de portocala; vitamina C (acid L-ascorbic); niacinina (nicotinamida); acid pantotenic (D-pantotenat de calciu); vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil); vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina); zinc (sulfat de zinc); vitamina A (acetat de retinil); agent de glazurare (ulei de floarea-soarelui); agent de ingrosare (ceara carnauba); biotina (D-biotina); iod (iodat de potasiu); vitamina D3 (colecalciferol); vitamina B12 (ciancobalamina). Mod de administrare: Doza zilnica recomandata este de 2 jeleuri gumate. Preacautii: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Jeleuri Gumate Multivitamin Omega 3 60 jeleuri Badagoom din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune de corp Pistachio Gelato, 300ml, Lavish Care
Curea suzeta roz, material textil, 1 bucata, Mamajoo
Saruri de baie Gentle Flower Dreams, 80g, Treaclemoon
Balsam pentru buze Heart Core Fruity Lip Balm 01 - Crazy Cherry, 3g, Essence
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 6.22, 110ml, Loncolor
Hartmann Stulpa Fix bandaj tubular 25m - marimea 5
Gaviscon cu aroma de capsuni x 16 compr. masticabile
Masca pentru buze regeneranta de noapte Choco Glamour Intense, 12ml, Eveline Cosmetics
Ochelari de soare dama Polarizen PZ6020 NO1
chevron-right-circle