Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biscuiti bio din grau spelta si cacao indulciti cu agave Traffix, 125g, Bohlsener Muhle

Îndulciți cu miere!Ingrediente: făină integrală de grau spelta* 62%, sirop de agave* 27%, ulei de palmier*, sirop de orez*, făină integrală de ovăz*, cacao* 2%, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, sare de mare, vanilie*.*din culturi certificate ecologic DE-ÖKO-001Provenite din agricultură UE/NON-UEPoate conține urme de: migdale, nuci, soia, lapte, ouă și țelină.Conținut: 125 gA se păstra la loc uscat și rece.Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.Producător Bohlsener Mühle GmbH & Co. KG GermaniaProdus în GermaniaDistribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Acest produs Biscuiti bio din grau spelta si cacao indulciti cu agave Traffix, 125g, Bohlsener Muhle din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mascara gel pentru sprancene 06 Deep Brown Brow Fast Sculpt, 2.8ml, Maybelline
Imunoplant 500mg, 60 capsule, Steaua Divina
Ulei pentru masaj Bio Artri Relax, 50ml, Ladrome
Ciorapi compresivi pana la coapsa 140 DEN, negru - 2
Gel Texturizer, 150ml, Sebastian Professional
Salvie crema, 20 g, Steaua Divina
Medipore + Pad 5cm x 7cm, 1 bucata, 3M Healthcare
DVR Pharm Telomer-R Diab, 120 capsule
Creion pentru buze Plumping Lip Liner 180, 0.35 g, Catrice
chevron-right-circle