Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema hidratanta de zi pentru pete pigmentare cu SPF50+, Bright Reveal, 50 ml, LOreal

Beneficii Crema hidratanta cu SPF 50 anti pete pigmentare Bright Reveal, LOreal:crema hidratanta, imbogatita cu Niacinamida si Complex de Hidratare, protejeaza, ilumineaza si uniformizeaza nuanta tenului;tenul este protejat, fortificat si reumplut prin hidratare;petele pigmentare sunt vizibil reduse;tenul este mai luminos si mai uniform;produsul este recomandat tuturor tipurilor de ten, inclusiv cel sensibil.Tenul este protejat, iluminat și uniformizatAcest produs conține FILTRE UV CU MEXORYL 400™ PATENTAT, 5.6% COMPLEX DE HIDRATARE și 2% NIACINAMIDĂ pentru a hidrata și a netezi aspectul pielii, care este protejată, iluminată și are un aspect mai uniform.Eficacitate dovedită clinicDUPĂ 1 UTILIZARE: tenul este reumplut prin hidratare. Tenul arată imediat mai luminos.DUPĂ 1 LUNĂ: petele pigmentare sunt considerabil reduse, chiar și cele persistente. Tenul are un aspect mai uniform și mai tânăr.Protecție solară ridicatăCrema este îmbogățită cu SPF 50+, pentru a preveni apariția petelor pigmentare.Ingrediente:AQUA / WATER, CAPRYLYL METHICONE, NIACINAMIDE, ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CAFFEINE,CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, GLYCOLIC ACID, HYDROXYACETOPHENONE, MENTHOXYPROPANEDIOL, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM THIOSULFATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, 2-MERCAPTONICOTINOYL GLYCINE, TOCOPHERYL ACETATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, BIOSACCHARIDE GUM-1, POLOXAMER 338, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, PEG-12 DIMETHICONE/PPG-20 CROSSPOLYMER, CI 14700 / RED 4, CI 17200 / RED 33, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE.Mod de utilizare:Aplicati crema hidratanta, zilnic, pe tenul si gatul curatate. Precautii:Evitati zona ochilor. In caz de expunere indelungata la soare, folositi si o crema cu factor de protectie mai mare.    

Acest produs Crema hidratanta de zi pentru pete pigmentare cu SPF50+, Bright Reveal, 50 ml, LOreal din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fasa elastica, 4.5mx12cm, elasticitate 200%, Octamed
Ulei esential de Ienupar, 10 ml, Steaua Divina
Suport fixare brat cu efect de incalzire Dessault 8013, 64-89cm, S/M, Bej, Medtextile
Sun Wave Hemovert 15 comprimate + 15 plicuri
Jucarie din plus senzoriala Gaina Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Corector Even Better All-Over CN08 Linen, 6ml, Clinique
Spirulina forte 500mg, 60 tablete, Health Nutrition
Vibrator Miss Bi black, Fun Factory
Super terci fara gluten Berry Mix, 400g, Viblance
chevron-right-circle