Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijirea tenului
  4. /
  5. Serum pentru ten
  6. /
  7. Serum anti pete pigmentare...

Serum anti pete pigmentare Bright Reveal, 30 ml, LOreal

Beneficii Serum anti pete pigmentare Bright Reveal, LOreal:serum cu o combinatie puternica de ingrediente active pentru corectarea petelor pigmentare;este formulat cu 7.5% niacinamida, un ingredient cu efect de iluminare ce ajuta la reducerea aparitiei petelor pigmentare, inclusiv a petelor pigmentare cauzate de razele solare, imbatranire, cat si semne post-acneice si cu 2.5% acid amino-sulfonic, un exfoliant delicat ce elimina celulele moarte si uniformizeaza tenul;textură lejeră, potrivită pentru tenul sensibilșnelipicios, non-gras, non comedogenic;potrivit pentru machiaj.Reduce toate tipurile de pete pigmentareL’Oreal Paris înțelege știința din spatele petelor pigmentare. Acest serum luptă împotriva hiperpigmentării, petelor pigmentare și al tonului neuniform, care pot compromite abilitatea pielii de a arăta sănătoasă și tânără. Serumul Bright Reveal este dovedit clinic a reduce toate tipurile de pete pigmentare din toate tonurile și tipurile de piele.Ser imbogatit cu niacinamidaCa star al acestei game – acest serum conține o concentrație puternică de Niacinamidă. 10% [Niacinamidă + Acid Amino-Sulfonic] combinate cu ingrediente hidratante și activi anti-îmbătrânire. Petele pigmentare nu au nicio șansă.Potrivit pentru tenul sensibilTextură ultra-confortabilă, potrivită pentru tenul sensibil. Formulă nelipicioasă, non-grasă, non-comedogenică, poate fi folosită împreună cu machiajul.*Scor clinic, 176 petepigmentare, 88 femei, 8 săptămâni.Ingrediente:AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, SALICYLIC ACID, SODIUM CHLORIDE, NIACINAMIDE, ZINC PCA, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE.Mod de utilizare:Acest serum anti-pete pigmentare poate fi folosit atat dimineața, cât și seara. Aplicați 3-4 picături pe fața și gâtul curate. Continuați cu o cremă hidratantă sau cremă cu minimum SPF 30 dimineata.Acest serum poate fi aplicat și pe decolteu și mâini.Evitați zona ochilor. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă. Evitați expunerea la soare.Precautii / Atentionari:Evitati zona ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Evitati expunerea la soare.

Acest produs Serum anti pete pigmentare Bright Reveal, 30 ml, LOreal din categoria Ingrijirea tenului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Proctinum supozitioare, 10 bucati
Vopsea pentru par Nr. 1 Black Shine On, 1 bucata, Bionike
Ghimbir confiat, 100g, SanoVita
Detergent bio hipoalergenic pentru vase fara parfum, 1000ml, Etamine
Dr. Max Unguent cu pantotenat de calciu, 30ml
Pudra proteica Total Whey cu ciocolata alba si alune, 260g, Gold Nutrition
Crazy Emerald Green 365 de purtari 2 lentile/cutie
Crema 9 Peptide Tox Volume, 50g, Medi-Peel
Sare de Himalaya neagra fina, 250g, Alevia
chevron-right-circle