Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BronhoSept Respira usor, uz intern, 10 ml, Justin Pharma

CompozițieUlei esențial de Tea-tree: Cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și antifungice.Ulei esențial de Cuișoare: Eficient în combaterea infecțiilor, datorită proprietăților sale antimicrobiene și antiinflamatoare.Ulei esențial de Cimbrișor: Susține sistemul respirator prin proprietățile sale expectorante și antiseptice.BeneficiiPentru Consum InternÎntărirea Sistemului Imunitar: Uleiurile esențiale din BronhoSept ajută la stimularea sistemului imunitar, oferind protecție împotriva infecțiilor respiratorii.Combaterea Infecțiilor: Acțiunea antimicrobiană a uleiului de Cuișoare și a celui de Tea-tree ajută la combaterea bacteriilor și virusurilor.Îmbunătățirea Funcției Respiratorii: Uleiul de Cimbrișor ajută la curățarea căilor respiratorii și la ameliorarea congestiei.Pentru Utilizare ExternăInhalări pentru Decongestionare: Adăugați câteva picături de BronhoSept într-un vas cu apă fierbinte și inhalați vaporii pentru a ameliora congestia nazală și a facilita respirația.Masaj Aromaterapeutic: Diluați câteva picături de BronhoSept în ulei purtător și masați pieptul și spatele pentru a reduce tusea și a favoriza respirația ușoară.Difuzare în Aer: Utilizați un difuzor pentru a dispersa uleiurile esențiale în aer, contribuind astfel la purificarea aerului și la menținerea unui mediu sănătos.Recomandări de Utilizare (adulți):Uz intern: Adăugați câte două picături într-o linguriță de miere, de două ori pe zi.Pentru Inhalare: Adăugați 2-3 picături de BronhoSept în apă fierbinte și inhalați vaporii timp de 5-10 minute.Pentru Masaj: Diluați 5 picături de BronhoSept în 10 ml de ulei purtător (cum ar fi uleiul de migdale) și masați ușor pielea.Pentru Difuzare: Adăugați 3-5 picături de BronhoSept în difuzorul de aromaterapie.Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra in ambalaj, la o temperatura de sub 25°C, ferit de lumina soarelui.BronhoSept esențial Respiră ușor 10 ml este soluția naturală perfectă pentru susținerea sănătății respiratorii și a sistemului imunitar, atât prin utilizarea internă cât și externă. Redescoperiți plăcerea de a respira ușor cu ajutorul acestui amestec de uleiuri esențiale.Prezentare: flacon 10 ml, cu picurător, în cutie de carton 

Acest produs BronhoSept Respira usor, uz intern, 10 ml, Justin Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARTMANN MOLICARE SKIN CREMA PROTECTIE 200ML
Jucarie zornaitoare pentru bebelusi Floare Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Set masti pentru ten Beauty Pumpkin, 16 bucati, Skin1004
Republica BIO Pudra de roscove, pulbere ecologica pura, 200g
VICHY PURETE THERMALE DEMACHIANT INTEGRAL 3 IN 1 200ML
Isilax bimbi sirop laxativ x 200 ml
Masca de par Dream Long, 300ml, Elseve
Oja semipermanenta Mustard, 15ml, Cupio
Oxidant pentru vopsea permanenta 12%, 1000ml, Londa Professional
chevron-right-circle