Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fulgi de ovaz fini Bio, 350g, Pronat

Materia prima este ovaz atent selectionat si care respecta parametrii de calitate pre-definiti: umiditate, greutate specifica, dimensiune, impuritati, temperatura si miros. Ovazul este aburit, presat si apoi prajit. Fulgii astfel obtinuti sunt macinati si ambalati.Ingrediente Fulgi de ovaz fini Bio, Pronat:Fulgi de ovaz* (*din culturi certificate ecologic).Mod de utilizareFulgii de ovaz se inmoaie imediat in lichide calde, putand fi preparati rapid si usor pentru cei mici si cei mari. Pot fi folositi in prepararea clasicului porridge englezesc.PrecautiiA se pastra la loc racoros si uscat, bine ventilat, ferit de lumina.

Acest produs Fulgi de ovaz fini Bio, 350g, Pronat din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Beres Vitamina C 600mg + Zn, 30 tablete
Calcium Ascorbate 500mg, 120 capsule, G&G
Mist parfumat Carnal Rose My Geisha Shimmering Mist, 200ml, That So
Nutrisprint Adulti, 10ml x 10 flacoane, Nutrileya
Paste bio bastonase din 4 cereale, urzica si sfecla rosie pentru +12 luni, 250g, L'Origine Kids
DUREX PLAY TINGLE LUBRIFIANT 50ML
Elmiplant Multi Collagen Crema Zi, 50 ml
Gel de dus cu sare de mare si cocos, 400ml, Yope
Secom Gastritix, 100 capsule
chevron-right-circle