Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Suplimente sarcina
  6. /
  7. Acid Folic Quatrefolic, 800mcg,...

Acid Folic Quatrefolic, 800mcg, 30 capsule, Cosmo pharm

Recunoscut ca vitamina B9, acidul folic constituie un element vital in cadrul complexului de vitamine B, indispensabil pentru sanatatea organismului.Ca vitamina solubila in apa, acesta indeplineste functii esentiale, precum participarea la productia de celule rosii sanguine, sintetizarea ADN-ului si sprijinirea dezvoltarii neurologice adecvate a fatului.Beneficii Acid Folic Quatrefolic, 800mcg, Cosmopharm:- mentinerea nivelului normal de acid folic, are un efect favorabil asupra unei sarcini normale, fiind esențial în dezvoltarea sănătoasă a fatului. - mentinerea nivelului normal de homocisteina din sange si sprijina sanatatea cardiovasculara;- la procesul de diviziune celulara;- mentinerea concentrarii si vigilentei; - protejarea vederii.  Ingrediente:Quatrefolic®  - 1.38mg((6S)5-metiltetrahidrofolat, sare de Glucozamina) furnizand 58% Acid Folic - 800mcgMod de administrare:Adulti: 1 capsula vegetala pe zi. Sau conform recomandarii medicului specialist.Nu contine: coloranti, conservanti, arome artificiale, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste, oua, alune/nuci, soia, lactozaPrecautii / Atentionari:A nu se depasi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. 

Acest produs Acid Folic Quatrefolic, 800mcg, 30 capsule, Cosmo pharm din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop Plantusin forte, 250 ml, Fares
Covrigei din faina de grau Bio, 60g, Harmonica
Cremă Pete și Pistrui Aloe Vera
Faina de migdale, 150g, Springmarkt
Sebamed Sensitive Skin, Gel dermatologic de dus Spa, 200ml
Izolat proteic cu aroma de Vanilla Cream Isolate Whey 100CFM, 908g, Weider
Lotiune curatare si sampon galbenele Baby, 200ml, Weleda
Pieptene ecologic biodegradabil cu coada, 1 bucata, So Eco
Pernuta anticolici cu samburi de cirese Bufnita BabyJem - Verde
chevron-right-circle