Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamina C, 30 jeluri, Neo Kids

Vitamina C are rol în stimulararea apărării imunitare și funcționarea optimă a sistemului nervos. Contribuie la optimizarea energiei organismului, reducând oboseala și epuizarea. De asemenea, acționează ca antioxidant, asigurând protecția celulelor de stresul oxidativ. Vitamina C are un rol important și în favorizarea absorbției calciului. Necesarul de vitamina C poate crește în sezonul rece când sistemul imunitar este afectat de viroze respiratorii sau anemie.Beneficii Neo Kids Vitamina C:Susținerea funcționării optime asistemului imunitar -  crește rezistența naturală a organismului;Contribuie la eliberarea de energie în metabolism, reducând oboseala și epuizarea - crește energia;Favorizarea funcționării optime a sistemului nervos.Acționează ca antioxidant, protejând celulele de stresul oxidativ.Favorizează absorbția calciului.Ingrediente:Zahăr, îndulcitor (sirop de glucoză), apă purificată, acid ascorbic (vitamina C), agent de gelificare (pectină), acidifiant (acid citric), aromă (aromă de portocale), colorant natural (Paprika E160c).Mod de administrare:A se administra 1 jeleu pe zi.Recomandat copiilor peste 3 ani.Administrarea este recomandată 3 luni. După o lună de pauză, se poate relua administrarea.Precautii / Atentionari:Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se consuma, de preferință, până la sfârșitul datei înscrise pe ambalaj. Supliment alimentar cu zahăr. A se administra cu precauție copiilor diabetici.Mod de prezentare:Flacon cu 30 de jeleuri (120 g).Păstrare:A se păstra la temperaturi cuprinse între 5-25° C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumina directă a soarelui.

Acest produs Vitamina C, 30 jeluri, Neo Kids din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Amestec pentru tort cu ciocolata, 375g, Orgran
Picaturi afine, 10ml, Afomill
FaringoNatur lamaie x 12 compr. de supt
BIODERMA SENSIBIO H2O APA MICELARA 250ML
Emofix unguent hemostatic, 30 g, DMG Italia
Steaua Divina Centellin crema, 40 g
L'Erbolario Ulei pentru corp & fata & par Coconut, 50ml
Sapun vegetal cu lime, 100g, Florinda
Carbune Activ 520 mg, 60 capsule, GNC
chevron-right-circle