Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Omega 3 Dha, 30 jeleuri, Neo Kids

Beneficii Neo Kids Omega 3 Dha:Omega DHA (acid decosahexaenoic) este implicat în mielinizare, în viteza de transmitere neuronală, optimizează dezvoltarea normală a hipocampului și funcția sinaptică. De asemenea, îmbunătățește funcția celulelor receptoare fotosensibile și acuitatea vizuală, asigurând dezvoltarea normală a retinei;Colina este o moleculă precursor a acetilcolinei, neurotransmițător implicat în procesele de memorare și contracție musculară;Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar;Vitaminele B3, B6 și B12 acționează ca si coenzime, fiind implicate în sinteza a numeroși neurotransmițători, molecule de semnalizare, producția de energie, sinteza de ADN/ARN și repararea țesuturilor.Acțiune:Susținerea performanțelor cerebrale și cognitive în perioade de efort intelectual.Favorizează dezvoltarea sănătoasă a creierului și susținerea funcției vizuale.Corectarea deficiențelor nutriționale.Susținerea producției de energie, repararea țesuturilor, optimizarea funcției sinaptice.Ingrediente:Zahăr, îndulcitor (sirop de glucoză), apă, agent de gelificare (pectină), ulei de alge bogat în DHA (Schizochytrium sp.), acid ascorbic (vitamina C), bitartrat de colină, aromă (aromă de lămâie), nicotinamidă (vitamina B3), colorant natural (curcumină), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), ciancobalamină (vitamina B12).Mod de administrare:A se administra 1-2 jeleuri pe zi.Recomandat copiilor peste 3 ani.Administrarea este recomandată 3 luni. După o lună de pauză, se poate relua administrarea.Precautii / Atentionari:Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se consuma, de preferință, până la sfârșitul datei înscrise pe ambalaj. Supliment alimentar cu zahăr. A se administra cu precauție copiilor diabetici.Mod de prezentare:Flacon cu 30 de jeleuri (120 g).Păstrare:A se păstra la temperaturi cuprinse între 5-25° C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumina directă a soarelui.

Acest produs Omega 3 Dha, 30 jeleuri, Neo Kids din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Proflamine, 40ml, Frezyderm
Naturalis Diolex Gel, 100ml
Skinexpert by Dr. Max® Q10 Crema de zi, 50ml
Fasa elastica autoadeziva HartMann Peha-haft 10cm x 20 m
MASK GEL 30ML
Calcium complete, 90 capsule, GNC
Calciu + Vitamina D3 Natural, 60 capsule, Niavis
Crema Avaron, 30 ml, Perfect Care
Fluid iluminator de noapte Pure Skin, 50ml, Biotrade
chevron-right-circle