Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Jelly Sirop, 150 ml, Neo Kids

Beneficii Jelly Sirop, Neo Kids:Lăptișorul de matcă este o substanță naturală concentrată în nutrienți esențiali (proteine, vitamine, minerale și oligoelemente) recomandat pentru a stimula mecanismele de creștere, în susținerea organismului în perioade intense de efort fizic și intelectual. Puritatea Lăptișorului de matcă este garantată de forma sa liofilizată;JELLY NEO KIDS este îmbogățit cu aportul specific de plante medicinale și alți nutrienți;Spirulina conține proteine, aminoacizi, vitamine, acizi grași esențiali, săruri minerale, fiind recomandată în stări de malnutriție sau situații speciale de activitate intensă fizică și psihică;Calciul contribuie la dezvoltarea structurii osoase și susținerea metabolismului energetic normal;Vitamina D3 contribuie la absorbția normală a calciului în organism și la menținerea concentrațiilor normale ale acestuia în sânge.Acțiune:Susținerea sistemului imunitar.Favorizarea mecanismelor de creștere, vitalitate și adaptare.Susținerea organismului în perioade intense de efort fizic și psihic/la schimbarea anotimpurilor.Combaterea stărilor de epuizare.Favorizarea dezvoltării sistemului osos.Completarea aportului de nutrienți esențiali.Stimulent biologic cu acțiune nutrițională, energetică, imunostimulatoare și regeneratoare asupra organismului.Ingrediente:Apă purificată, îndulcitor (fructoză), gluconat de calciu, Lăptișor de matcă liofilizat, pudră de spirulină (Spirulina maxima Stetch. și Garner), aromă (aromă de fructe de pădure), conservant (sorbat de potasiu), agent de îngroșare (gumă xantan), acidifiant (acid citric), colecalciferol (vitamina D3).Mod de administrare:A se administra 10 ml pe zi, preferabil dimineața, înainte de masă.Recomandat de la 12 luni.Administrarea este recomandată 3 luni. După o lună de pauză, se poate relua administrarea.Precautii / Atentionari:Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Datorită prezenței substanțelor naturale, unele modificări de culoare sau aromă sunt normale și nu afectează calitatea produsului. A se agita înainte de utilizare. A se consuma, de preferință, până la sfârșitul datei înscrise pe ambalaj.  Mod de prezentare:Cutie cu 1 flacon de culoare brună de 150 ml sirop, prevăzut cu măsură dozatoare.Păstrare:A se păstra la temperaturi cuprinse între 5-30° C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumina directă a soarelui. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în decurs de o lună.

Acest produs Jelly Sirop, 150 ml, Neo Kids din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par semi-permanenta fara amoniac Casting Creme Gloss 4102 Saten Glaciar, 180ml, L'Oreal Paris
VEROSLIM CREMA ANTICELULITICA DE ZI 400ML
Plasture hipoalergen Omnifix elastic 10cmx10m
Piure de legume cu vitel si ulei de masline Bio +6 luni, 230g, Smileat
RENE FURTERER SPRAY OKARA 150ML
Ceai renal, 20 plicuri, Adnatura
Pachet Lotiune intima Chamomile, 2x250ml, Korres
ZIAJA Spumant de baie cu extract din ceai si menta 500 ml
Vitamina C Junior, 30 comprimate masticabile, Beres
chevron-right-circle