Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Probiotic, 30 jeleuri, Neo Kids

Probioticele contribuie la normalizarea tranzitului intestinal datorită capacității lor de colonizare și creștere a bacteriilor benefice. Îmbunătățesc absorbția substanțelor nutritive esențiale și modulează capacitatea de răspuns imunitar a organismului. În majoritatea cazurilor, colonizarea intestinală cu probiotice este dificilă datorită efectelor primului pasaj gastric care dezactivează sau distruge cea mai mare parte a tulpinilor. Datorită faptului că probioticele au trecut prin procesul de tindalizare, pot ajunge în intestine unde vor exercita acțiunea de reglare a sistemului imunitar. Astfel, celulele reziduale care rămân viabile își mențin capacitatea de colonizare și repopulare datorită aportului suplimentar de vitamine din complexul B.Vitaminele B3, B5 și B6 contribuie la metabolismul energetic și la funcționarea normală a sistemului imunitar.Beneficii Neo Kids Probiotic:Modularea sistemului imunitar și a răspunsului inflamator în eliberarea de histamine (alergii);Refacerea echilibrului florei intestinale în disbioze provocate de administrarea de antibiotice, enterocolite de etiologie bacteriană sau virală;Funcționarea optimă a sistemului nervos (vitaminele B₃, B₆);Eliberarea de energie în timpul metabolismului (vitaminele B₃, B₅, B₆);Optimizarea capacității mentale (vitamina B₅).Ingrediente:Zahăr, îndulcitor (sirop de glucoză), apă purificată, agent de îngroșare (maltodextrină), agent de gelificare (pectină), acidifiant (acid citric), nicotinamidă (vitamina B3), aromă (aromă de căpșuni), Bifidobacterium infantis, Lactobacillus rhamnosus, D-pantotenat de calciu (vitamina B5), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), coloranți naturali (E120, E163).Mod de administrare:A se administra 1 jeleu pe zi.Recomandat copiilor peste 3 ani.Administrarea este recomandată 3 luni. După o lună de pauză, se poate relua administrarea.Precautii / Atentionari:Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se consuma, de preferință, până la sfârșitul datei înscrise pe ambalaj. Supliment alimentar cu zahăr. A se administra cu precauție copiilor diabetici.Mod de prezentare:Flacon cu 30 de jeleuri (90 g).Păstrare:A se păstra la temperaturi cuprinse între 5-25° C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumina directă a soarelui.

Acest produs Probiotic, 30 jeleuri, Neo Kids din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DUREX PLAY LUBRIFIANT 50 ML
Blush cremos Guilty Lolita Muah - Honeymoon Flirt, 7g, Cupio
Baton proteic Smart Bar Chocolate Brownie, 64 g, PhD Nutrition
Spray pentru volumul parului XXL Volume, 200 ml, Batiste
Rame ochelari de vedere dama Polarizen PZ1009 C010
Astaxanthin 6mg, 30 capsule, Zenyth
LIERAC SUPRA RADIANCE GEL CREMA TEN NORMAL MIXT 50ML
Guler cervical tip Philadelphia Marimea S, 1 bucata, Orthomed
Biberon din sticla 0-24 luni, 125ml, Baby Nova
chevron-right-circle