Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Jeleuri Gumate Sleep Melatonin...

Jeleuri Gumate Sleep Melatonin 60 jeleuri Badagoom

Propietati: - extractul de valeriana te ajuta sa te relaxezi si sa ai parte de un somn profund; - vitamina B6 asigura un suport aditional in reglarea ritmului somn-veghe; - produs vegan, fara zahar, gluten, conservanti sau alti aditivi artificiali; - gust delicios de coacaze negre. Compozitie: Indulcitori (sirop de maltitol, sorbitol); apa; agent gelatinizant (pectina); suc de morcov negru; acidifiant (acid citric); aroma naturala de coacaze negre; extract de valeriana (din flori de valeriana officinalis); vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina); melatonina; agent de glazurare (ulei de floarea-soarelui); agent de ingrosare (ceara carnauba). Mod de administrare: Doza zilnica recomandata este de 1 jeleu, luat 30 de minute inainte de culcare. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor,femeilor insarcinate sau care alapteaza. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Jeleuri Gumate Sleep Melatonin 60 jeleuri Badagoom din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

93.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de buze cu colagen, 7g, Pilaten
Ceai Cristalin, 50g, Steaua Divina
GRIP STOP SPRAY NAZAL 20ML
Biberon Natural Response, 1 luna +, 260 ml, Philips Avent
Ser pentru fata Ampoule Caspule Brightening Tone Centella Madagascar, 100ml, Skin1004
Pudra compacta True Match 2N Vanilla, 9g, L'Oreal Paris
Pasta de dinti Soft, 100ml, Betadent
Secom Indole-3 Supreme, 30 capsule
Jeleuri cu Multivitamine pentru Femei, 120 jeleuri, GNC
chevron-right-circle