Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ascovit cu aroma de capsuni 100mg, 20 comprimate, Omega Pharma

Ascovit cu aroma de capsuni este un supliment alimentar ce contine vitamina C, destinat administrarii copiilor si adultilor, util pentru a suplini carenta de vitamina C ce poate sa apara datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Vitamina C din compozitia Ascovit intareste imunitatea organismului, favorizeaza depunerea calciului in oase, intervine in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un tonic foarte bun. Vitamina C intervine in metabolismul energetic si mineral, respectiv in procesul absorbtiei si distributiei ionilor metalici la nivelul tesuturilor.  Beneficii: Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si protejeaza impotriva infectiilor; Favorizeaza absorbtia, circulatia si stocarea fierului, prevenind anemiile; Asigura protectia celulelor impotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi. Ingrediente: fiecare comprimat contine acid ascorbic (Vitamina C) 100 mg, aroma de capsuni 3 mg, excipienti pentru un comprimat. Mod de utilizare: comprimatele se lasa sa se topeasca in gura sau se mesteca. Copii peste 3 ani: doza zilnica recomandata este de 1-2 comprimate, Adulti: doza zilnica recomandata este de 1-3 comprimate, Atentionari: Vitamina C poate provoca precipitarea uratilor si oxalatilor in urina acida, precipitarea sulfamidelor sau rareori poate cauza diaree.  Nu trebuie utilizat in caz de: litiaza renala, talasemie, stari de supraincarcare cu fier, deficit de acid folic sau la cei care primesc frecvent transfuzii sanguine. Mod de prezentare: un borcanel cu 20 comprimate masticabile.

Acest produs Ascovit cu aroma de capsuni 100mg, 20 comprimate, Omega Pharma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.15 Lei
Comanda Online

Alte Produse