Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Baby Nova Set 3 lingurite +4luni 34608

Caracteristici Baby Nova Set 3 lingurite +4luni 34608:Aceste lingurițe sunt foarte bune pentru borcănașele înalte pentru bebeluși datorită faptului că ating cu ușurință fundul borcanului. Optime pentru hrana pasată și solidă. Fabricate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate. Fără bisfenol-A (BPA free). Pentru siguranță și sănătatea copilului dumneavoastră: ATENȚIE! Acest articol nu este o jucărie. Se utilizează numai sub supravegherea unui adult. verificați produsul înainte de fiecare utilizare. Aruncați produsul la primele semne de deteriorare sau uzură. Spălați-le și înainte de prima folosire. Verificați întotdeauna temperatura alimentelor înainte de a hrăni copilul. Se pot spăla și în mașina de spălat vase. Nu se sterilizează. Nu le păstrați în lumina directă a soarelui.

Acest produs Baby Nova Set 3 lingurite +4luni 34608 din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

URGO FLICTENE PLASTURI 6BUC
Sapun cu extract de unt de shea si verbina, 100g, L'Occitane
Compresa rece/calda pentru calmarea durerii dupa nastere, 12 bucati, Lansinoh
Saw Palmetto formula pentru sanatatea prostatei, 120 capsule, GNC
Secom Essiac, 300 ml solutie
Apa de neroli, 100ml, Ellemental
ORGRAN Fursecuri in ciocolata in forma de animale, 175g
Crema ten gras si acneic Acne Out, 30ml, Biotrade
Crema pentru fermitate si riduri Densitium, 50ml, SVR
chevron-right-circle