Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

HartMann MoliCare Premium lady pad 3 picaturi, 14 bucati, 168644

Beneficii HartMann MoliCare Premium lady pad 3 picaturi;Prietenoase cu pielea datorita materialelor moi, blande cu pielea;Tampoane MoliCare Premium lady pad 3 picaturi;Cu banda adeziva lata pentru o fixare sigura si confortabila in combinatie cu lenjeria intima normala;Materialele utilizate reduc semnificativ riscul de reactii alergice;Testate dermatologic;Neutralizatorul de mirosuri blocheaza mirosurile neplacute;Tampoane pentru incontinenta urinara usoara, cu forma anatomica, pentru o protectie de incredere si o piele sanatoasa.

Acest produs HartMann MoliCare Premium lady pad 3 picaturi, 14 bucati, 168644 din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dacia Plant Ceai trei frati patati, 50g
LACALUT BABY PASTA DE DINTI 0-4 ANI 50ML
Farmec Crema maini cu glicerina, 150ml
GNC Vitamina B-12 1000 Mcg cu Aroma de Cirese, 60 ml
Servetele pentru igiena intima, 24 bucati, Expert Wipes
Dr. Konopka's Balsam de par nutritiv, 500 ml
Ceai Verde Bio Iasomie (Camellia Sinensis), 18 plicuri, Sonnentor
Siguranta pentru frigider din plastic alb 7393, 1 bucata, Reer
SENSYSES Lightening Demachiant, 200 ml
chevron-right-circle