Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Himalaya Balsam de buze ulei Seminte Capsune 4.5 g 13186

Himalaya Balsam de buze ulei Seminte Capsune cu uleiuri vegetale, ce hidrateaza, ofera luciu si catifeleaza. Este imbogatit cu ulei din seminte de Capsune, un antioxidant natural ce hidrateaza buzele si ulei din samburi de Caise, ce calmeaza buzele crapate. Ofera hidratare si protectie o perioada indelungata, lasand o nuanta delicata. Nu contine: petrol, coloranti sintetici, conservanti.Mod de utilizare Himalaya Balsam de buze ulei Seminte Capsune: Se aplica pe buze atunci cand este necesar.Doar pentru uz externHipoalergenicTestat dermatologic

Acest produs Himalaya Balsam de buze ulei Seminte Capsune 4.5 g 13186 din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HartMann Veroval manseta tensiometru universala
MACUSHIELD 30 COMPRIMATE MASTICABILE
Biomicin urinar, A20, 15 capsule, Fares
HARTMANN COSMOS STRIP PLASTURI 6X2CM X 250BUC
Sapun lichid crema Iasomie & Vanilie, 500ml, Elmiplant
Sampon uscat Pure Fresh, 200ml, Syoss
Sampon cu ulei de nuci 3 in 1 pentru barbati, 385ml, Nature Box
Balsam cu ghimbir si miere, 1000ml, Eight Triple Eight
Vibrator Patchy Paul candy rose, Fun Factory
chevron-right-circle