Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Consumabile Medicale
  6. /
  7. Medel Fertyl Termometru bazal...

Medel Fertyl Termometru bazal pentru monitorizarea ovulatiei, 95223

Beneficii Medel Fertyl Termometru bazal pentru monitorizarea ovulatiei:Termometrul este adecvat pentru masurare orala si vaginala, asigurand astfel o precizie de masurare mai mare;Introducerea datelor in aplicatia Ovy App (disponibila gratuit pe App Store si Google Play) face posibila monitorizarea acestora, alaturi de alte semnale ale corpului, cum ar fi dispozitia, emotiile, libidoul, medicamentele, etc.;Precizia masuratorii: +/- 0,05oC;Afisaj cu 2 zecimale;Varful termometrului este flexibil, impermeabil si se poate dezinfecta;Semnal sonor la finalizarea masuratorii;Oprire automata;Capac rigid pentru protectia varfului;Baterie (LR41 1,5V) inclusa;Garantie 2 ani.Mod de utilizare Medel Fertyl Termometru bazal pentru monitorizarea ovulatiei:A se folosi dimineata, la trezire

Acest produs Medel Fertyl Termometru bazal pentru monitorizarea ovulatiei, 95223 din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sare celtica fina extrasa manual, 500g, Nutrific
L'Erbolario Apa de parfum Shades of Dahlia, 50ml
Visine invelite in ciocolata bio fara gluten, 50g, Super Fudgio
Pasta de arahide crocanta ecologica, 250g, Youbio
Gel de dus Sweet Candy Floss, 500ml, Treaclemoon
Dr. Max Comprese sterile 5cm x 5cm, 2 bucati
Fresubin Protein Energy Drink vanilie, 4 flacoane EasyBottle, 200ml
Tetina cu flux rapid 6 luni+ Avanced , 2 bucati, Tommee Tippee
Artelac UV picaturi oftalmice 10 ml Bausch & Lomb
chevron-right-circle