Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pudra cu oxid de zinc si rozmarin, Bebicina, 75g, Omega Pharma

Pudra ideala pentru copii si pentru toaleta adultilor. Potrivita pentru pielea foarte delicata. Proprietati: Compusa din talc pur natural; Poate fi folosita frecvent si din abundenta; Eficienta si in cazul unei transpiratii excesive in orice zona a corpului. Mod de utilizare: se recomanda pudrarea in zonele inghinale, in special in zonele expuse la rosaturi si iritatii, dupa efectuarea igienei corporale. Mod de prezentare: un flacon de 75g.

Acest produs Pudra cu oxid de zinc si rozmarin, Bebicina, 75g, Omega Pharma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.35 Lei
Comanda Online

Alte Produse