Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Rondele cu orez si afine, 30g, Hipp

Rondelele de orez cu afine sunt realizate din orez ecologic expandat. Contin piure de afine ecologice si suc concentrat de mar ecologic. Forma mica, rotunda, este ideala pentru manutele copiilor. Contin doar zaharuri din fructe, fara adaos de arome, cu 100% orez ecologic. Ingrediente: 84% orez ecologic, 14% suc concentrat de mere ecologice, 1,6% piure de afine ecologice, suc concentrat de morcov ecologic. *din productie ecologica (BE-BIO-02) (Agricultura UE/non-UE) Fara gluten. Poate contine urme de susan si soia. Mod de consum: 3-5 rondele de orez pe zi, ca gustare intre mese. Va rugam sa acordati atentie unei diete echilibrate si unui mod de viata sanatos. Avertizari: Pericol de sufocare! A se consuma doar sub supravegherea unui adult, nu in pozitie culcat sau alergand. Asigurati igiena dentara a copilului odata cu aparitia primului dinte. Forma de prezentare: Punga de 30g

Acest produs Rondele cu orez si afine, 30g, Hipp din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse