Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Scutece
  6. /
  7. Scutece pentru copii Pure...

Scutece pentru copii Pure Protection, Marimea3, 6-10kg, 22bucati, Pampers

Scutecele Pampers Pure Protection ajuta la protejarea pielii delicate a bebelusului si sunt realizate din materiale care contin bumbac, de inalta calitate si alte materiale pe baza de plante. Pielea delicata a bebelusului intra in contact doar cu materialul din fibra vegetala, in timp ce fibra de polipropilena rezistenta ofera protectia obisnuita oferita de Pampers. Protectie optima oferita pielii este data de sistemul de dubla absorbtie in trei canale care distribuie umezeala uniform si mentine fundul bebelusului uscat. Indicatorul de urina devine albastru cand este timpul pentru un scutec proaspat. Lateralele scutecului Premium Protection se adapteaza la fiecare miscare a bebelusului oferindu-i libertate. Beneficii: Parfum 0%, latex (latex din cauciuc natural) si decolorat fara clor; Testat dermatologic pentru pielea delicata a bebelusilor; Asigura uscaciunea de pana la 12 ore; Designul modern cu indicator de urina. Mod de prezentare: un pachet cu 22 bucati.

Acest produs Scutece pentru copii Pure Protection, Marimea3, 6-10kg, 22bucati, Pampers din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.19 Lei
Comanda Online

Alte Produse