Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Sarcina si alaptarea
  6. /
  7. Tampoane pentru protectia sanilor,...

Tampoane pentru protectia sanilor, 30 bucati, Sanosan

Alaptatul este foarte important pentru mama si copil, pentru aprofundarea legaturii special formate intre ei.  Sfat pentru a preveni inflamatiile: dupa fiecare alaptare, lasati sanul sa se usuce natural, iar apoi puneti un tampon protector pentru sani in sutien. Tampoanele pentru sani de la Sanosan sunt facute din celuloza-flausata de inalta calitate, fiind astfel extrem de bine tolerate de piele. Mod de prezentare: o cutie cu 30 de bucati.

Acest produs Tampoane pentru protectia sanilor, 30 bucati, Sanosan din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse